Országos magazin céghírekel
Magazin céghírekkel

Lehet-e Pécsről szerkeszteni országos érvénnyel céghíreket, gazdaságot, termelő egységeket, újdonságokat bemutató friss híreket?
Lehet!
Erről meg is győződhet, akit érdekel például a bútoripar.

Ülőgarnitúra, kanapé információk

Itt van mondjuk az éppen hazánkba készülő, európai hírű Stagra Bútor piaci betörése, egy-egy jó nevű ülőgarnitúra-kanapé bolt Budapesten vagy Szarvason.

Apropos bútorok, kanapék!

Lám, üzleti lehetőséget is kínál a Jóljárok Magazin – mert erről a magazinról van szó, mint Pécsett szerkesztett céghír-gyárról – mert megtudhatjuk, hogy a Stagra viszonteladókat keres szerte az országból, így Pécs város bútor kínálata is bővülhet ezekkel a termékekkel. Tehát ha valamelyik bútor-kereskedelmi egység korszerű, szép és minőségi kanapékat szeretne beszerezni, annak számára itt a lehetőség – csak éppen egy jó magazinba kell belepillantania.
Stagra Bútor – új szereplő a magyar piacon

Tanácsok: kertgondozás, otthoni duguláselhárítás

A portál példának okáért a kertgondozás terén az ország egyik legnevesebb kertépítő cégének, a Pro Natúra Kertnek az ügyvezetőjét, Prohászka Gábort kérte meg tanácsadó cikksorozat írására. A kerttervezés alapjai, a gyepápolás, a műtrágyázás és számos más kérdés került terítékre a bájtokon.
Minden, ami kert – kerttervezés, kertépítés, kertgondozás

De ugyanígy vészhelyzet és megelőzés esetére az otthoni duguláselhárítás terén is jó nevű cég, a Világi Duguláselhárítás ad tanácsokat. Mit tegyünk, ha csöpög a csap, ha eldugul a kád, ha jön a vihar és eldugul a csatorna.
Duguláselhárítás házilag – tippek-trükkök

Sokszínű magazin 

A magazin a Szolgáltatóházban és a Linkgyűjteményben is cégekre, szolgáltatásokra hívja fel a figyelmet, de még Zöld hírekkel is előáll.

Sőt bloggal is kiegészül, amely már több, mint ezer bejegyzéssel szolgálja olvasóit.
Komplex insight blog