Tanácsok a weben: mindenkinek haszon

Márpedig jó tanácsokra szükségünk van!
Mennyi mindennel nem számolunk, amikor nekivágunk valaminek, amivel eddig nem volt dolgunk. Mondjuk kertészkedésnek, építkezésnek, felújításnak, álláskeresésnek, munkaerő keresésének, alkalmazásának – bárminek.
A mondás szerint amikor a tudatlanok bátorságával elindulunk, akkor előbb-utóbb kihúzzuk a gyufát, csapdába esünk, addig járunk korsóként a kútra, amíg el nem törünk, beletörik a bicskánk, megfizetjük a tanulópénzt – szóval lesz majd, amitől hidegrázást kapunk!
Ezen kellemetlenségek elkerüléséhez nagyszerű, ha szakemberektől kapunk jó tanácsot!

A weben miért segítenek?

A jó tanács a segítőkész vállalkozó vagy vállalkozás részéről tulajdonképpen a public relations vagy egyszerűbben szólva a reklám egyik eszköze. Szín tiszta marketing!

A jó tanácsért cserében olvasókat, potenciális vásárlókat, ügyfeleket remélhet a hasznos sorok, ötletek, príma eljárások közzétevője – ez az a haszon, amiért megformálja nekünk a használható tanácsokat.

Nézzünk példákat!

Ablakok

fa tolóajtó, faablak
Fa tolóajtó

Az Internorm óriási tapasztalatokkal rendelkezik az ablakok, az ajtók vagyis a nyílászárók világa terén.
Megfigyelésük szerint az építkező emberek egy része a ház tervezésekor elvárja a hatalmas egybefüggő, egyedi gyártású üvegtáblák látványát. Aztán elkészül a ház, s az ablak, a teraszajtó tényleg beengedi a fényt, ám redőnyre, szúnyoghálóra is szükség volna, amihez függőleges sínekre is szükség van – de az nincs, mert egybefüggő üvegtáblában gondolkozott a megrendelő (még ha vagyonba is kerül). És akkor most mégis sínekre volna szükség a redőnyök miatt, mert azok amúgy vitorlaként fognak viselkedni, ha alájuk kap a szél, és egyszerűen kitépik magukat a szerkezetből.
És ilyenkor persze az ablaküveg is megsérülhet, a lakókról már nem is beszélve, és akkor azt is elmondhatjuk, ez annyira hiányzott, mint üveges tótnak a hanyatt esés!

Tehát jobban járunk, ha már a tervezés előtt felvesszük a kapcsolatot az ablakok szakértőivel:
Az Internorm műanyag-alumínium és fa-alumínium ablakai, teraszajtók

Duguláselhárítás

Ha valami nagyon-nagyon kellemetlen dologgal találkozhatunk, az nem más, mint a dugulás a lakásban vagy a munkahelyen.
Vajon elkerülhetjük-e a bajt, ha megjelennek az első figyelmeztető jelek: a lefolyó szürcsögése, a WC nehézkes „anyagmozgatása”, furcsa szagok illatozása…
Ilyenkor jól jön a duguláselhárító szakember tanácsa, már ha rátalálunk a weben: Duguláselhárítás házilag – tippek-trükkök